Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,04 g |
Tuky | 22,88 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 84,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Moje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Nejnovější recepty
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 4 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 23 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 1 hodinou
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 3 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 4 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 4 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 7 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 8 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 10 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka z kyselého zelí s uzeným,
karolína štěstí z kuchyně recepty,
zelnačka z kyselého zelí,
zelňačka,
výborná zelnačka,
jak uvařit zelňačku,
zelňačka z čerstvého zelí,
recept na dobrou zelnačku,
dobrou zelňačku,
jak uvařit dobrou zelňačku,
jak ochutit zelí,
recept na výbornou zelnačku,
zelňačka z kyselého zelí a uzeným,
zelňačka podle karolíny,
jak ochutit zelňačku,
sladká zelňačka,
polévka z čerstvého zelí,
moc kyselá zelňačka,
zelnačka z vyvaru,
selska zelnacka
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
brambory,
vejce,
cukr,
ocet,
masox hovězí,
masox slepičí,
smetana sladká,
smetana kysaná,
kmín drcený,
mouka hladká,
voda,
sůl,
petrželka
Komentáře (28)