Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mražený ovocný pohár

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

barculatr barculatr

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1

12

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 193 kJ /
285 kcal
Bílkoviny5,80 g
Tuky2,00 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Natrháme si maliny a rybíz. Dejte si bokem 12 rybízů a 12 malin. Umyjeme rybíz a maliny. Krok 2: Nachystáme si umytou misku. Dáme do ní maliny a rybíz a rozmačkáme, přidáme cukr moučka, jak vám to bude chutnat. POZOR: Ať to není ani kyselé ani sladké. Krok 3: Rozmačkané ovoce dáme do plastových kelímků. Krok 4: Do 12 malin dáme 12 rybízů a zapíchneme párátka do poháru a musí být vidět párátka. Dáme do mražaku asi na 5 hodin i dýl. Krok 5: Když to zmrzne, dáme spodek pod horkou vodu a vytáhneme z plastového kelímku.

Zveřejněno 23. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mražený ovocný pohár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JNny

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mražený ovocný pohár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JNny

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

dlahomíra ma velkyho knira 1. 5. 2012 10:26
:-K jahody mnamky mnamky mnam ja mam velkyho knira sexy jidelniček :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: efakt sexi oooou je :-K :-K :-K :-K :-K :-! :-! :-!

Maliny jsem dala žluté a plástové kelímky vyřešila takto:yes:

Co to je za příšernost? Smazat :no:.

To Zdenička00, asi zapomněla dodat 1a půl litru smetany nebo mléka, jinak toto množství není možné udělat

Z jednoho hrnku malin a jednoho hrnku rybízu udělat 12 pohárů? Tak to bych musela být kouzelník:-(

rebeka:-)):-D:-)):-D:yes::yes::yes::yes: Barboro, já si seženu rybíz i maliny. ;-):yes::yes:

Rebi:-D:-D:yes::yes:

Simčo,v tom případě máš smůlu,děvče:-D:-D:-D tak si dáš Viagru..meloun:-!:-D:-D:-D:-D

A co když nemám kde natrhat rybíz ani maliny:-?

Tématické fráze:
ovocný pohár, ovocné poháry, ovocné poháry recept, ovocný pohár recept, recept na ovocny pohar, recepty na ovocné poháry, ovocné poháry recepty, plastové kelímky na poháry, ovocný pohár, recept, poháry ovocné, ovocné kelímky, rychlé poháry, sladké poháry, jak udělat pohár, sladké poháry recepty, jak udělat ovocný pohár, pohár ovocný, ovocnipohar, kelímky na poháry, pohary do kelimku

Suroviny:
maliny, rybíz, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu