Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,16 g |
Tuky | 103,69 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Moje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 45 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 5 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 15 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 39 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprove maso na fazolkach,
vepřové řízečky,
zelené fazolky s vepřovým masem,
jak upravit zelené fazolky,
veprove zelene fazolky,
vepřové fazolky,
fazolky recepty,
vepřove na fazolich,
vepřové a fazolky,
zpracování zelených fazolek,
babicovy dobroty recepty napis svuj recept,
fazolky recept,
vepřové plecko na fazolkach,
maso na zelených fazolkách,
zelené fazolky a vepřové maso,
zpracování fazolek,
zpracování fazolí,
zelené fazolky zpracování,
veprove nudlicky na fazolkach,
recept na vepřové řízečky
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
fazolky zelené,
zelí hlávkové,
kopr,
mrkev,
olej,
sůl,
chilli
Komentáře (21)