Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 575 kJ / 2 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,26 g |
Tuky | 161,51 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 992 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 4,97 g |
Sacharidy | 23,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o23N
Moje poznámka
Závitky z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o23N
Nejnovější recepty
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkový salát
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 52 minutami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 5 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelové závitky,
červené zelí recept,
červené zelí nakládání,
zelový závitek,
závitky ze zelí,
závitky ze zelí,
červené zelí,
červené zelí na nakládání,
sekaná v listu zelí,
sekana v zelovem listu,
červené zelí úprava,
vaření červeného zelí,
zelove listy,
mleté vepřové maso zelové listy,
zavařovani červenyho zeli,
jak se naklada cervene zeli,
závitky zelí,
zavitky v zeli,
recepty zélové listy,
červené zelí kuchynská úprava
Suroviny:
zelí červené,
maso mleté,
sýr eidam,
vývar,
cibule,
česnek,
vejce,
majoránka,
sůl,
petrželka,
pepř
Komentáře (11)