Creme fraiche (krém freš)
Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a to jen ze dvou surovin. Použít jej pak můžete do polévek, omáček nebo na salát.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 65,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 8,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Moje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 27 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 5 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 28 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 54 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
creme fresch,
krem fresch,
creme freiche,
cream fresh recept,
crém fresch,
krémfreš,
cream fraiche,
freš,
creme-fraiche,
fresch krém,
recept créme fraîche,
kremfresh,
co je cream fresh,
co je to freš,
fresch creme,
kremfresch,
cream fresch,
čteme fraiche,
fresch recepty,
krém freiche
Suroviny:
smetana ke šlehání,
podmáslí
Komentáře (19)