Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 950 kJ / 1 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,50 g |
Tuky | 46,53 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,25 g |
Sacharidy | 175,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové gnocchi s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn1q
Moje poznámka
Bramborové gnocchi s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn1q
Nejnovější recepty
Turecká vejce
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 19 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 21 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno 4. 4. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Hambro před 12 minutami
Domácí langoše
ane.hir před 13 minutami
Křupavé bramboráky
Ilca73 před 20 minutami
Krůtí srdce na jalovci s brusinkami a pórkem
Hedwika před 29 minutami
Zelný salát do zásoby
hlavous před 1 hodinou
Kynutá bábovka
vagundova před 1 hodinou
Rychlý ovocný koláč s drobenkou
chiara před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
joshap před 3 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky s lososem,
noky s uzeným lososem,
gnochi s uzeným lososem,
gnocchi,
bramborové gnocchi,
gnocchi s lososem,
recepty s uzeným lososem,
recept noky s uzeným lososem,
noky s lososem,
gnoči s lososem,
uzený losos s bramborem,
bramborové gnochi,
bramborové gnoči,
uzeny losos s noky,
gnoschi,
co s uzenym lososem,
gnochi s lososem,
bramborové gnocchi recept,
pánev pizza star recepty,
bramborové noky s uzeným
Suroviny:
gnocchi,
losos uzený,
lučina,
sýr tavený,
smetana,
kopr,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (8)