Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 250 kJ /
538 kcal
Bílkoviny9,45 g
Tuky44,40 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy24,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Krok 2: Okořeníme, potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Poté ho zprudka opečeme z každá strany 4-5 minut. Krok 3: Kedlubnu nastrouháme na hrubo a dáme dusit s trochou vody. Je to za chvíli měkké. Krok 4: Máslo rozpustíme přidáme mouku a po chvíli zalijeme studeným mlékem. Krok 5: Bešamel nalijeme na podušené kedlubny a povaříme. Krok 6: Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 29. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wl6M

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wl6M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:-)<3:-K

Dneska jsem vyzkoušela a moc dobré,,smetana krásně zjemní kedlubny a omáčka je chutná a jemná.. O krkovici ani nemluvě, tu já můžu na milion způosobů. Takže děkuji za tip a přeji všem dobrou chuť :yes:

Šmarjá Panno, tak krkovice píše!:-p. A kedlubnovou omáčku taky dělávám s menší obměnou, paráda, super k tomu masu:-p

:yes: moc pěkné:-K

Mňam:-p:-K

Chutně uvařeno, skvělá prezentace :-p:-K +3:yes:

Nádhera:yes:

Krásně upravené maso i ostatní:yes:

Tématické fráze:
přírodní krkovička, kedlubnová omáčka, hovězí s kedlubnovou omáčkou, recepty z krkovice, recept na kedlubovou omáčkou, recepty s kedlubnou, krkovička na prirodni, podusena kedlubna

Suroviny:
krkovice vepřová, koření na steak, sůl, pepř, olej olivový, kedlubna, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, pepř bílý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu