Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

BeBe řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min + uležení 24 hodin

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, + uležení 24 hodin)

Nechce se vám péct korpus na víkendový moučník? Zkuste ho jednoduše připravit zastudena s použitím sušenek. Dvě barvy pečiva a jemný máslový krém se postarají o skvělý výsledný vizuální efekt i příjemnou chuť dezertu.

Suroviny pro 1 kus

16 ks

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 057 kJ /
2 404 kcal
Bílkoviny23,05 g
Tuky147,30 g
Vláknina3,65 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy244,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve čtvrt litru mléka svaříme polohrubou mouku na hustou kaši. Po vychladnutí kaši našleháme s cukrem a přidáme postupně máslo. Dobře našleháme. Krok 2: Střídavě slepujeme sušenky až vznikne podlouhlý tvar jako roláda. Zbylým krémem pomažeme po povrchu. Krok 3: Dáme do lednice ztuhnout a odležet, nejlépe do druhého dne. Poté krájíme šikmé řezy.

Zveřejněno 20. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

BeBe řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wqG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

BeBe řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wqG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

znám to je to velice dobré moje maminka to dělá :-) dnes jsem na to dostala moc chuť, udělala jsem to, čekám až to ztuhne, nemužu se dočkat :-):-K

oua:Namažeš světlou sušenku,přilepíš tmavou sušenku,namažeš a pořád střídáš světlou s tmavou...;-)

jak se to skládá? děkuji:-)

Vladka Navrátilova Medlovice 27. 1. 2012 11:52
Dnes udělám řezy s Bebeček ta jsem zvědavá jaky to bude potom napíšu jak se to povedlo zatim se mějte čau Vladka s Moravy:-)):-)):-)):-))

mNĚ JE 12 LET A POVEDLY SE MI SOU SUPER,POTŘEBOVALA JSEM NĚCO JINÉHO PROTOŽE JSEM NEMNĚLA TVAROH :yes::yes::yes::-p :-!

Dělám jednodušší a rychlejší verzi.Tmavé a světlé Bebe sušenky slepuji tvarohem umíchaným nasladko a je to taky velká dobrota:-p

Včera večer jsem je dělala a super akorát jsem je ještě polila hořkou čokoládou a byly skvělé všem moc chutnaly :-D

:-O:yes::yes::yes:

Je mi teprve 12 let a už také dělám tyto řezy..:P jsou super..:)

Možná jsou dobré. Ale lepší jsou s pudinkovým krémem.
Uvaříte si hustý pudink, po vychladnutí ušleháte s máslem, pak do pudinku můžete ještě přimýchat vaječný likér, nebo rum.Já je pokládám na plech, ten si vyložím alobalem a skládám sušenky 4x4 a potírám krémem a tak postup opakuji minimálně třikrát až čtyřikrát, poslední vrstvou končím krémem. Zbytek sušenek si rozdrtím v mixéru.A zasypu tím poslední vrstvu krému. Pak pokapu rozehřátou čokoládou. Dám vychladnou a krájím ze šikma, je to moc výborné. Do horkého pudinku můžete ještě přidat med místo rumu nebo likéru je to na vaší fantazii.:-))

Dneska sem je zkusila jsou vyborny bajecny recept bodíík pro tebe :-*:yes:

Sbíhají se mi sliny, tyto řezy jsou výborné. Bodík pro Tebe :-p;-):yes:

dělam též ale krém dělam jako na věnečky a polovinu obarvim kakaem a střídam tmavý a světlý krém dělam jen ze světlých sušenek tmavym kremem pomažu ze všech stran a posypu kokosem davam do alobalu a tak dvě hodky necham ztuhnout

slepujem to pudinkem nebo kávovou náplní, moc dobrééé :-!

Také často dělám ,děti to mají rády a hned je to snědené.:-p

Načíst další komentáře (8)

Tématické fráze:
řezy z bebe sušenek, bebe řez, metrová roláda, bebeřezy, metrové řezy z bebe sušenek, be be řezy, metrový řez z bebe sušenek, recepty be be řezy, slepované bebe sušenky, řez z bebe sušenek, metrové řezy, be-be rezy, metrový řez z bebe, bebe střecha na plech, řezy z be-be sušenek, recept na řezy z bebe sušenek, řezy z be be sušenek, roláda z bebe sušenek, recepty z bebe, be be řezy recept

Suroviny:
sušenky bebe, cukr moučkový, máslo, mouka polohrubá, mléko

Přidat fotografie receptu