Creme fraiche (krém freš)
Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a to jen ze dvou surovin. Použít jej pak můžete do polévek, omáček nebo na salát.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 65,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 8,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Moje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 34 minutami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 5 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 9 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 22 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 14 minutami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 15 minutami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 41 minutami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 2 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 5 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 6 hodinami
Tématické fráze:
creme fresch,
krem fresch,
creme freiche,
cream fresh recept,
crém fresch,
krémfreš,
cream fraiche,
freš,
creme-fraiche,
fresch krém,
recept créme fraîche,
kremfresh,
co je cream fresh,
co je to freš,
fresch creme,
kremfresch,
cream fresch,
čteme fraiche,
fresch recepty,
krém freiche
Suroviny:
smetana ke šlehání,
podmáslí
Komentáře (19)