Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Nenápadná kombinace, která ale mile překvapí. Kuřecí maso, zelené fazolky, žampiony a kopr – čtyři poctivé suroviny, které spolu vytvoří kvalitně vyvážené jídlo. Jednoduché na přípravu, příjemné na chuť a dobré pro tělo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 592 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 84,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Moje poznámka
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 10 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 11 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 12 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 12 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí na fazolkách,
zelené fazolky s kuřecím masem,
kopr recepty,
jak dlouho vařit zelené fazolky,
kuře na fazolkách,
jak dlouho varit kureci maso,
kuřecí na houbách,
kuřecí na kopru,
maso na kopru,
kuře na kopru,
kuře kopr,
zelené fazolky s masem,
jak dlouho vařit fazolky,
jak dlouho dusit kuřecí maso,
kuřecí plátek na fazolkách,
maso a fazolky,
kuře fazolky,
kuřecí stehna na fazolkách,
kuřecí maso s fazolkami,
zelené maso
Suroviny:
stehno kuřecí,
fazolky zelené,
houby čerstvé,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (14)
I když - kyselo je s houbami a také tam kopr patří...
Myslím si, že česnek se k zeleným fazolkám nehodí, natož ke kopru