Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,47 g |
Tuky | 38,29 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYrO
Moje poznámka
Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYrO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 13 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 minutou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 9 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 10 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 11 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 12 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z lilku,
lilek recepty,
vaříme lilek,
vepřové na lilku,
veprove maso na lilku,
pečený lilek s mletým masem,
zapečený lilek s vepřovým masem,
zapékaný lilek s vepřovým,
lilek plneny veprovym mase,
lilek s ml,masem,
vepřové s hříbky,
lilek s vepřovím,
čerstvé houby s vepřovým masem,
vepřové na lilkách,
lilek s masem,
plněné lilky vepřovým masem,
vaříme s lilkem,
lilek s vepřovým masem na asijský způsob,
vepřové, lilek, recept,
baklažán zapečený s vepřovým masem
Suroviny:
lilek,
maso vepřové mleté,
houba hřib,
víno červené suché,
pyré rajčatové,
cibule,
sýr gouda,
olej olivový,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)