Škvarky v domácí pekárně
Vůni domácího sádla a škvarkům se nic nevyrovná! Čím je syrové sádlo vyšší, tím budou škvarky lepší. Teplé škvarky potěší, ale na vaření a pečení využijete i ty studené. Vyškvařené sádlo upotřebíte do slaných i sladkých pokrmů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme domácí pekárnu - vyndáme z ní hák na hnětení.
Krok 2: Sádlo nakrájíme na menší kousky, dáme do pekárny a zapneme program pečení.
Krok 3: Během pečení občas zamícháme, ke konci přidáme 1 lžíci mléka.
Krok 4: Pokud není sádlo dostatečně vyškvařené, program opakujeme.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Moje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Nejnovější recepty
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 5 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno před 19 hodinami
Domácí čokoládový likér
Přidáno před 21 hodinami
Květáková polévka se šunkou a červenou čočkou
Přidáno 20. 12. 2024 13:01
Francouzský bramborový salát
Přidáno 20. 12. 2024 12:00
Miniindiánky
Přidáno 20. 12. 2024 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 6 minutami
Základní krémové rizoto
Zizalinka před 1 hodinou
Vepřové nudličky se zeleninou
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Slavista62 před 4 hodinami
Vosí hnízda
Jiří před 4 hodinami
Punčové řezy
Viera65 před 15 hodinami
Rychlé sádlové housky
magdalenka před 20 hodinami
Houbový kuba
Jarda1972 před 20 hodinami
Polévka z kysaného zelí s houbami
Kajkajak před 23 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem
borovec 20. 12. 2024 12:06
Tématické fráze:
škvarky recept,
sádlo v domácí pekárně,
sádlo v pekárně,
sádlo z domácí pekárny,
škvarky,
jak dělat škvarky,
sádlo z pekárny,
jak se delaji skvarky,
domácí špek,
domácí sádlo,
domácí pekárna sádlo,
vepřové škvarky,
jak na škvarky,
recept skvarky,
domací pekarna recepty,
moje pekárna,
domácí sádlo v pekárně,
program se sádlo,
sádlo pekárna,
recept na skvarky
Suroviny:
sádlo vepřové,
mléko
Komentáře (12)