Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené řezy s pudinkem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 091 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny14,48 g
Tuky108,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme. Krok 2: Máslo rozpustíme a vylijeme ho do formy (vhodná je např. rozevírací dortová nebo lze použít třeba zapékací formu, kterou vyložíme potrav. folií). Krok 3: Na máslo rovnoměrně nasypeme sušenkové drobečky a upěchujeme. Tato vrstva by měla být cca 1,5 cm vysoká, proto se množství drobečků řídí velikostí formy. Krok 4: Tvarohy vyšleháme s cukrem a po částech zašleháme smetanu. 2/3 tvarohového krému naneseme na korpus a uhladíme. Dáme ztuhnout do ledničky. Krok 5: Z mléka, cukru, kakaa a pudinkového prášku uvaříme hustší pudink. Po uvaření chvíli mícháme, aby nebyl úplně horký a poté ho nalijeme na tvarohovou vrstvu. Krok 6: Celé dáme opět trochu ztuhnout. Krok 7: Nakonec naneseme zbytek tvarohu, třeba trubičkou, a dozdobíme podle fantazie. Můžeme použít čokoládu, jedlé květy nebo čerstvé ovoce. Krok 8: Necháme rozležet a vychlazené podáváme jako lehký letní moučník.

Zveřejněno 6. 8. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené řezy s pudinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jJ9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené řezy s pudinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jJ9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Všem moc děkuji:-K

:yes::yes:nádherné:-K:-K +19 bodík

krásné:yes::yes::yes:

Také mně to nějak záhadně uniklo:-O To se mně moc líbí a na víkend spáchám :-):yes::yes::yes:+

Chechtik: :-) tak ať chutná!!;-)

Ivana Ch: Ivanko, to opravdu nevím..??:-O:-D:-K

Jak to že mě tahle nádhera utekla,:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K:-K:-K:-K:-K

Dančo, v pohodě. Díky. koupím a vyzkouším až přijedeme z dovči

Chechtik: ahojky, omlouvám se za pozdní odpověď, nebyla jsem tady...:-8
Já jsem použila máslové sušenky z Lidlu, myslím, že je to balení 2x200g ;-)

Dančo, jaké sušenky jsou optimální a kolik jich je potřeba třeba na V8s nafocený tvar? Děkuji

Hella: díky za přidané fotky, máš to moc hezké a ty krémové růžičky jsou jako živé!!!:yes::-K

Všem moc děkuji:-K

Pěkné, decentní :-K:yes:

Ještě jsem chtěla dopsat, že na tvarohovou vrstvu jsem položila pokrájené banány a ty byly na celém dortu nejlepší :) (Nejdou mi vkládat smajlíci)

Hella: Máte to krásné obě dvě :yes::yes::yes:

Načíst další komentáře (6)

Tématické fráze:
nepečené pudinkové řezy, nepečená buchta z bebe sušenek s pudinkem, řezy z bebe sušenek s pudinkem nepečené, nepečené bebe řezy s pudinkem, nepečená buchta ze sušenek, pudinkové řezy nepečene, nepečena buchta s pudinkem, nepečený pudinkovy řezy, nepecene rezy, pudinkove nepecene rezy, nepečené pudinkové řezy recept, nepečené pudingové řezy recept, nepečené řezy ze sušenek, nepecene pudingove řezy, pudinkova buchta nepecena, nepecena pudinkova buchta, nepecena susenkova buchta, nepečené řezy s trubičkami, nepecene bebe rezy s pudinkem top, nepecený koláč s pudinkem

Suroviny:
sušenky máslové, máslo, tvaroh ve vaničce, smetana ke šlehání, cukr, mléko, pudink kakaový, kakao, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu