Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné žampiony II

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Náročný

Suroviny

Porce: dle žampionů - na jednu porci cca 4 = 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 088 kJ /
738 kcal
Bílkoviny96,90 g
Tuky33,71 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,32 g
Sacharidy10,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kloboučky žampionů oloupeme a vydlabeme. Vydlabanou dužinu a nožičky nakrájíme nadrobno. Cibulku nadrobno zpěníme na oleji, přidáme nadrobno nakrájené uzené, osmahneme. Krok 2: Přidáme nožičky a vnitřek žampionů, posypeme kořením - sůl, pepř, houbové, na špagety, provensálské, kmín - a dusíme. Když jsou houby podušené, vmícháme vajíčka a umícháme je jako míchaná. Přidáme sýr a petrželku. Krok 3: Směsí plníme žampiony, navrch položíme kolečko vysočiny a obalíme v trojobalu (vajíčko osolené) a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 16. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné žampiony II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmj6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné žampiony II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmj6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

já je plním nivou:yes::yes::yes:

Je to jen malá variace na jedničku (Plněné žampiony I.), podle mě by se lépe vyjímala v poznámce u receptu jedna ;-).

Tématické fráze:
plněné zampiony, jak připravit žampiony, plněné žampionové kloboučky, plněné žapiony, plněné žampiony v trojobalu, recepty plněne žampiony, plněné obalované žampiony, recepty z žampionů, žampion královský, plnene zampiny, žapiony, míchaná vajíčka se žampiony, provensalske vajicka, jak připravit plněne žampiony, recept na plněné žampiony, vajíčka s žampióny, plněné žampiony v trojobalu pečené, plněné žampiony videorecept, zampiny, provensálská vajíčka

Suroviny:
žampióny, maso uzené, cibule, vejce, salám vysočina, sýr uzený, petrželka, sůl, pepř, koření provensálské, koření na špagety, koření houbová variace, kmín drcený, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu