Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vločky k snídani

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Večer nasypeme do misky ovesné vločky, pridáme hrsť hrozienok a zalejeme studeným mliekom asi 1 cm nad vločky. Krok 2: Misku zakryjeme a dáme do chladničky. Krok 3: Ráno vyberieme, premiešame a konzumujeme.

Zveřejněno 20. 1. 2009

Poznámka autorky tejaja

Namiesto hrozienok môžeme použiť iné sušené ovocie, napr. marhule, slivky, ale hrozienka sú najlepšie.

Vločky sú v surovom stave, ale mäkučké, ochutené hrozienkami. Poskytujú dostatok vlákniny a iných cenných látok.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločky k snídani

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ3Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločky k snídani

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ3Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

roman: Mne neštimuje to vymačkávanie, vyliať vyluhované minerálne látky do kanála...:-8 Ovsené vločky sú poklad. :yes: Niekedy ich robím ako píše Jarka s jogurtom, niekedy pridám jostu, ríbezle, ale rozhodne nevylievam to najdôležitejšie z vločiek. ;-)

roman: To je spíš na zvyku a chutích, já namáčím taky do mléka, moje dcera do vody nebo jogurtu.

Mě tam pořád neštimuje to mléko.Namáčím vločky do vody,přes cedník pak vymačkám a smíchám se zakysankou,nastrouhaným ovocem,skořicí,můžou být rozinky a dýňová semínka a někdy i kakao.

Dělám úplně stejně a moc mi chutnají :yes:. Kdo nemá rád rozinky, dají se obměnit sušenými brusinkami.

meya.z , studeným mliekom, ďakujem za otázku, idem to doplniť do receptu. :-8

Zalévá se teplým nebo studeným???? děkuji

Miška, med nejem, bolo by to na môj vkus príliš sladké ;-)

med a vlasske orechy ;-)

Mám ráda ovesné vločky s ovocem:yes:

Je to dobré - já tam dávám oboje, jak rozinky, tak sušené ovoce (jablka, hrušky, švestky i meruňky). Tenhle recept je naprosto geniální v tom, jak se dají volně kombinovat suroviny a máte pokaždé něco jiného ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
ovesné vločky k snídani, ovesné vločky k snídani recepty, ovesné vločky k snídani recept, vločková snídaně, snídaně z ovesných vloček, ovesné vločky ke snídani, snidane z vlocek, ovesné vločky recepty snídaně, recepty na snidani, ovesné vločky snídaně, ovesné vločky na snídani, snídaně ovesné vločky, ovesné vločky na snídani recept, vločky recepty, snídaně s ovesných vloček, recepty vločky, příprava ovesné vločky k snídani, recepty z vloček snidaně, ovsene vlocky, vločky

Suroviny:
vločky ovesné, rozinky, mléko

Přidat fotografie receptu