Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 777 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 22,99 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 181,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Moje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 9 minutami
Cikánský řízek
lidunka76 před 31 minutami
Šneky Pizza
jakub@V před 2 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 2 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 3 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 5 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 5 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 5 hodinami
Tématické fráze:
letní dort,
letní ovocný dort za studena,
letní dorty,
letní dorty za studena,
dort za studena,
želatina za studena dr oetker,
josta recepty šťáva za studena,
dorty za studena,
želatina za studena,
rychlý letní dort,
eshop.oetker.cz,
letní krém do dortu,
dorty za studena recepty,
recept na letní dort,
jogurtový letní dort,
letní dort k narozeninám,
letní jogurtový dort,
jogurtovej dort,
dorty recepty,
letni kremy do dortu
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr,
marmeláda rybízová,
jahody,
rybíz,
josta,
ostružiny,
jogurt bílý,
šlehačka,
cukr vanilkový,
želatina,
rybíz,
cukr,
želatina
Komentáře (15)