Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 621 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,59 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 21,42 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 49,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Moje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 14 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 22 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
lunav1 před 1 hodinou
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 12 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 16 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 16 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
lečo recept,
recept na lečo,
zeleninové lečo bez zavařování,
lečo labužník,
top recepty leco,
top recept na lečo,
top recepty na lečo,
recepty z lečem,
leco,
top recepty zeleninové lečo,
zavařovani lečo bez cibule,
leco bez dusenia,
recept lečo zavařování,
recept leco 8 paprik,8 rajčat,
domácí lečo bez zavařování,
zavařování leča bez dušení,
recet na zeleninové lečo do sklenic,
recet na zeleninove leco,
labužník recepty lečo,
lečo zavařování recept
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
vejce,
tuk,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)