Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 980 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Moje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 24 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 3 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 4 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené grenaille,
pečené brambory grenaille,
grenaille,
brambory grenaille,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
bylinky na pečené brambory,
brambory na soli,
pečené grenaile,
grenaille brambory recepty,
pečené brambory recepty,
brambory v soli,
brambory recept,
co jsou grenaille brambory,
brambory s bylinky,
pecena brambora,
grenaille pečené,
pecene brambory s bylinkami,
pečený brambor
Suroviny:
brambory,
sůl hrubá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
koření oregáno,
petrželka,
olej olivový,
slanina
Komentáře (5)