Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 465 kJ / 2 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,04 g |
Tuky | 176,32 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 28,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký paprikový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZYD
Moje poznámka
Zámecký paprikový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZYD
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Koláč z rýžové mouky s citronovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky na slanině, česneku a majoránce
Přidáno před 4 hodinami
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České housky-rohlíky
Ivabou před 29 minutami
Vepřová játra na cibulce
Lasulena před 1 hodinou
Nekynuté mini langoše
Michaela87 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Michaela87 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Michaela87 před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
Michaela87 před 1 hodinou
Králík na smetaně
Michaela87 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
Michaela87 před 1 hodinou
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Michaela87 před 1 hodinou
Holandské řízky
Michaela87 před 1 hodinou
Tématické fráze:
paprikovy gulas,
guláš z paprik,
kolik papriky do guláše,
paprikovy spek,
slany gulas,
guláš s paprikou,
guláš z papriky,
paprika do gulaše,
paprikový guláš recept,
gulaše s papriky,
čili guláše,
paprykovi guláš,
guláš paprika,
recept gulas paprika,
paprikoví gulaš,
guláš paprikový,
recepty z paprik,
paprikovej guláš,
kdy papriku do guláše,
zámocký guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
olej olivový extra virgin,
česnek,
pasta papriková,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
pepř,
vývar,
jíška,
bylinky
Komentáře (16)