Tatranské kotlety
Přestože kotleta patří mezi nejlibovější části vepřového masa, dá se připravit tak, aby nebyla suchá. Plátky masa pokladené anglickou slaninou a šunkou, zalité lečem a smetanou a nakonec pokryté vrstvou strouhaného sýra budou po upečení křehké a šťavnaté.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 226 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,70 g |
Tuky | 34,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 12,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatranské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58VB
Moje poznámka
Tatranské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58VB
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 8 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 23 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno 16. 4. 2025 13:28
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 2 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 6 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 6 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 6 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 14 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 19 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 20 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 20 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kotlety,
recept na kotlety,
recepty kotlety,
tatranský plátek,
kotleta recept,
recepty s kotlety,
tatranský řízek,
tatranský vepřový plátek,
recept kotlety,
luxusní kotlety,
kotlety recept,
kotleta recepty,
tatranska krkovicka,
tatranske platky,
tatranská vepřová kotleta,
tatranské maso,
recepty s kotletama,
tatranská krkovice,
kotlety,
tatranský vepřový kotlet
Suroviny:
kotleta,
slanina anglická,
šunka,
lečo,
sýr strouhaný,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (24)