Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lasagne s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mirabelka26 mirabelka26

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 416 kJ /
338 kcal
Bílkoviny63,00 g
Tuky9,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso umeleme a restujeme na kapce oleje, okořeníme (sůl, pepř, mletá paprika) přidáme rajčata a dusíme cca 20 minut. Krok 2: Lasagne uvaříme zvlášť. Krok 3: Do zapékací mísy postupně skládáme vrstvu lasagní a vrstvu masa. Krok 4: Nakonec zalejeme bešamelem: na másle orestujeme hl. mouku, zalijeme mlékem, osolíme a povaříme.

Zveřejněno 7. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lasagne s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXog

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lasagne s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXog

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

ty lasagne se daji normalne koupit?:-?:-?:-)

Irenka má pravdu, lasagne ani canellonni sa nevaria dopredu, ale zmäknú počas pečenia v rúre od omáčky.
Ale v každom prípade sú v každej forme výborné :yes: ;-) + 7

Lasagne máme moc rádi, já je zásadně nevařím, každou vrstvu poliji bešamelem a posypu strouhaným sýrem, v troubě se upečou a jsou krásně měkké.Dávám bodík:yes:

:-p:yes::yes:

To jsem vlastně viděla, dělal to tak, tuším, Jamie Oliver. Jenže tenkrát to byly moje první lasagne (když se tu začaly prodávat), nevěděla jsem, jak na to a byla z toho pološílená...;-):-D

Elizo lasagne jsem vařila po 3kusech a pak naskládala do misky se studenou vodou,neslepí se,příště vyzkouším je nevařit díky za radu:-8

Lasagne jsem předvařovala jen jednou a byla toho plná kuchyň...:-8. Aby se neslepily, rozkládala jsem je po utěrkách :-8;-), pak byla skoro plná pračka utěrek...:-D. Souhlasím s Marcikem, stačí je pečlivě potřít bešamelem a změknou při pečení.

takhle je dělám i já, jen lasagne nevařím, udělají se v troubě;-). :yes:+1bodík. a už jdu pryč, mám hlad;-(

Tématické fráze:
lassange, lasagne z vepřového masa, lazaně s vepřovým masem, lasagne recept, lasane s veprovym masem, recept na lasagne, lassange recepty, lasane s veproveho masa, jamie oliver lasagne, lasagne z veproveho, lasagne jamie oliver, lassa, jemie oliver recepty, recept lasagne jamie oliver, lasagne s z vepřového masa, lasagně s z vepřového masa ., lasagne s vepřového masa, lassange s mletym masem, jamie oliver recepty lasaně, veprove maso lazane

Suroviny:
maso vepřové, těstoviny lasagne, rajče, olej, máslo, mouka hladká, mléko

Přidat fotografie receptu