Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 46 094 kJ / 11 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,86 g |
Tuky | 269,51 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 1 875,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Prísady na cesto spolu dobre prešľaháme, cesto vylejeme na plech a upečieme. Necháme na plechu vychladnúť.
Krok 2: 8 dl džúsu privedieme s cukrom k varu. V 2 dl rozmiešame Zlaté klasy, vlejeme do vriaceho džúsu a uvaríme hustý krém.
Krok 3: Teplý krém vylejeme na cesto a v chlade necháme dobre stuhnúť.
Krok 4: Na vychladnutý krém natrieme dotuha vyšľahanú šľahačku so stužovačom.
Krok 5: Piškóty namáčame v džúse s rumom a ukladáme ich tesne vedľa seba na šľahačku.
Krok 6: Vrch ozdobíme polevou cik-cak. Rezy režeme podľa piškót.
Zveřejněno 2. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AN0p
Moje poznámka
Vídeňské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AN0p
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 43 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 48 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 55 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 7 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 9 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 11 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 12 hodinami
Tématické fráze:
vídeňský řez,
vídeňské čokoládové řezy,
řezy na plech nejnovější recepty,
rezy lambada,
lambada rezy,
vídenské piškotové řezy,
vídeňský moučník,
vídeňský dort,
moučník lambáda,
zakusok lambada,
vídeňský korpus,
kremový prašek zlatý klas,
vídeňský zákusek,
videňské moučníky,
vídeňskéřezy,
zlaty klas kremovy prasek,
balíček zlatý klas,
zakusek lambada,
top recepty.cz.videnske rezy,
džusové řezy
Suroviny:
cukr moučkový,
vejce,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
džus pomerančový,
zlatý klas,
cukr,
šlehačka,
ztužovač šlehačky,
džus pomerančový,
piškoty dlouhé,
rum,
poleva čokoládová
Komentáře (23)