Koprová omáčka co pohladí na jazyku
Ke koprovce se hodí všechny houskové knedlíky. Vejce a nové brambory se k omáčce hodí víc v létě, knedlíky a maso v chladnějším období. Kopr je nejlepší čerstvý. Vařte ho jen krátce, delší tepelnou úpravou ztrácí barvu, chuť i aroma.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 907 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,44 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 39,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka co pohladí na jazyku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBkL
Moje poznámka
Koprová omáčka co pohladí na jazyku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBkL
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 6 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 30 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 4 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
koprová omáčka se smetanou,
koprová omáčka se zakysanou smetanou,
koprová omáčka ze zakysané smetany,
koprova omacka s uzenym,
kdy se pridava ocet do omacek,
levná koprová omáčka,
do jakých omáček se přidává zakysaná smetana,
uzený hovězí jazyk s koprovou omackou,
pikantní koprová omáčka,
koprová omáčka recept,
koprová omáčka s uzeným masem a smetanou,
koprovka se zakysanou smetanou,
koprová omáčka s vepřovým masem,
koprova omacka s uzenym masem,
koprová omacka ze zakysane,
koprová omáčka s s uzenym,
koprová omáčka ze zmrazeného kopru,
ohnivý kuře koprovka,
koprovka ze zmraženého kopru,
koprová omáčka se zakysanou smetana
Suroviny:
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
kopr,
cukr,
sůl,
ocet,
mléko
Komentáře (8)