Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu.
Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Moje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Nejnovější recepty
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 3 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 22 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 46 minutami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 2 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 3 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 4 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 6 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 7 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 9 hodinami
Tématické fráze:
bylinkové máslo na bagety,
bylinkové máslo na bagetu,
domácí bylinková bageta,
bylinková bageta,
nejlepsi bagety,
podmáslové řezy,
bylinkové bagety z domácí pekárny,
bagety domácí s podmáslím,
bagety s bylinkami,
jak uválet bagetu,
bageta s bylinkami,
recept na bagetky,
jak se dělá bageta,
nejlepší bageta recept,
bageta z pizza těsta,
bagety recept těsto,
bageta s podmáslím,
bylinkove bagety recept z pekarny,
těsto na bagety s bylinkami,
bagety s podmaslim
Suroviny:
podmáslí,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
koření bylinkové máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (38)