Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Omáčka podobná smetanové zeleninové "svíčkové" omáčce. Jenom místo masa zkuste pro jednou použít játra. Uvidíte, že tato změna mile překvapí. Je to velmi chutná a výrazně levnější varianta oblíbeného jídla.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 259 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,84 g |
Tuky | 45,84 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M15G
Moje poznámka
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M15G
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 1 hodinou
Kuře na medu
Lubos74 před 5 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 5 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 5 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 18 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 19 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
játra po tyrolsku,
vepřová játra po tyrolsku,
hovezi jatra po tyrolsku,
svickova z jater,
kureci jatra po tyrolsku,
játra po tyrolsku recept,
tyrolská játra,
játra jako svíčková,
jatra recepty,
vepřové jatra po tyrolsku,
kuřecí játra jako svíčková,
jak zahustit jatra,
játra se šlehačkou,
recept játra po tyrolsku,
svickova,
vepřova jatra jako svičkova,
vepřová játra na svíčkovou,
vepřová játra po tyrolsku recept,
svickova z halali,
jatra potyrolsku
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
smetana sladká,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (10)