Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 470 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,78 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kocky narezané jablká dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme kávu, škoricu a klinčeky a privedieme k varu.
Krok 2: Varíme pomalým plameňom cca 5 min, aby boli jablká ešte pevné. Ak treba, dochutíme citrónovou šťavou.
Krok 3: Pridáme želírovací cukor a varíme 5 min.
Krok 4: Ihneď zlievame do fľaštičiek, uzavrieme a prevrátime hore dnom do vychladnutia.
Zveřejněno 19. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková zavařenina s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNr0
Moje poznámka
Jablková zavařenina s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNr0
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 8 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 9 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 6 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 7 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 7 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 7 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 7 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 7 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 9 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 11 hodinami
Tématické fráze:
presnidavka z jablk,
jablková buchta aááá,
jablka zavařenina,
zavařenina z jablek,
zavarenína jablka,
jablka s pudinkem zavařenina,
jablková marmeláda s kávou,
recepty jablka zavařenina,
želirovací cukr 4:1 použití merunkova marmelada,
tncz nova 7 11 2015,
co z jablk,
blesk 20.10.2015,
mlsoty pana dobroty
Suroviny:
jablko,
voda,
káva instantní,
skořice,
koření hřebíček,
cukr želírovací,
šťáva citronová
Komentáře (29)