Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQW1
Moje poznámka
Pečené vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQW1
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 52 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 35 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
veprove s mrkvi,
pečené vepřové maso s mrkví,
veprova pecene,
vepřové v mrkvi,
pečené vepřové maso v troubě,
veprove na mrkvi,
pečené maso s mrkví,
pečená mrkev v troubě,
vepřové maso v mrkvi,
vepřove maso na mrkvi,
vepřové maso s mrkví,
pečené vepřové maso v mrkvi,
vepřové na mrkvi v troubě,
vepřové v mrkvi v troubě,
veprove maso pecene s mrkvi,
pecene veprove maso na mrkvi,
vepřová pečeně recept,
pečená krkovice s mrkví,
pečené maso na mrkvi,
vepřové na mrkvy
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
česnek,
cibule,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)