Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 562 kJ / 2 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,00 g |
| Tuky | 55,30 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 376,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dame do pekarne a zapneme pekarnu na program Testo.
Krok 2: Mezitim si nachystame klobasu, kazdy podle chuti. Ja jsem dala uzenou, ma to lepsi chut. Klobasku si nakrajime na kolecka.
Krok 3: Kysele zeli vymackame ze stavy, trocha pokrajime na mensi kousky.
Krok 4: Vykynute testo rozdelime na pulku a vyvalime na plat. Ten nakrajime na ctverce - asi 5 krat 5 cm.
Krok 5: Do kazdeho vlozime kysele zeli, na to kolecko klobasy a udelame satecek nebo bochnicek. Nechame chvili dokynout.
Krok 6: Pomaslujeme vejcem a vlozime do rozehrate trouby asi na 180 C. Peceme asi 45 min- podle trouby.
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hnízdečka plněná klobásou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O89L
Moje poznámka
Hnízdečka plněná klobásou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O89L
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
listové těsto plněné zelím,
listové těsto s klobásou,
listovy zavin se zelim a klobasou,
kynuté těsto plněné zelím,
kynute testo se zelim,
lístkové těsto se zelím,
těsto plněné zelím,
lístkové těsto plnene zelim,
kynuté se zelím,
kynuté těsto plněné mletým masem,
listové těsto se zelím a klobasou,
plněné lístkové těsto,
kynuté těsto s klobásou,
plněné listové těsto zelím,
listové těsto plněné klobásou,
listové těsto plněné zelím a klobásou,
lístové těsto plněné se zelím,
závin se zelím a klobásou,
recepty se zelím,
teta.cz/recepty-pro-domcí-pekarnu-chleba
Suroviny:
voda,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
klobása,
zelí kysané
Komentáře (21)
Sandro,ja testo delala v pekarne, akorat jsem pak napsala, ze je mozne udelat to take v listovem testu-napr. kdyz me honi cas
Krásný recept
Otakare, prece nebudeme na sebe tak prisny,ze?