Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 587 kJ / 1 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,09 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 149,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí mleté maso se zeleninou a kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrNy
Moje poznámka
Krůtí mleté maso se zeleninou a kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrNy
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 38 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůti mleté maso recepty,
mleté krutí maso recepty,
mleté krůtí maso recept,
mleté krutí maso,
krůtí mleté maso,
mleté maso s kuskusem,
recepty z mleteho krutiho masa,
krůtí mlete maso recept,
recept mleté krútí maso,
mleté krůtí maso,recepty,
recepty z krůtího masa mleté,
recepty na kruti mlete maso,
krůtí maso mleté,
mleté maso krutí,
recept z mleteho krutiho masa,
mleté krůtí recepty,
recept na krůtí mleté maso,
krůtí mleté maso-recept,
recept na mlete kruti maso,
krutí mlete
Suroviny:
maso krůtí mleté,
žampióny,
kapie červená,
cibule,
česnek,
koření kari,
kuskus,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
parmazán
Komentáře (8)