Čalamáda z hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 621 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,96 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 105,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,14 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 115,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Podusíme houby s lžící oleje osolené. Necháme zchladnout.
Krok 2: Přidáme vše ostatní a dobře promícháme a dáme do sklenic a sterilizujeme.
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5wW
Moje poznámka
Čalamáda z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5wW
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
čalamáda z hub,
recepty z hub,
nakládání hub,
calamada,
čalamáda recept,
nakládání hub recepty,
čalamáda z hub a zeleniny,
recept na čalamádu z hub,
recepty nakládání hub,
nakladani hub recept,
recepty na nakládání hub,
recepty z václavek,
recept na nakládání hub,
čalamáda z hub a zeli,
recepty na calamadu z hub,
čalamáda z ačokči,
čalamáda z ryzců,
nakládání hub do oleje,
sterilizujeme houby,
čalamáda s hub
Suroviny:
houby,
ačokča,
zelí nakládané,
cibule,
feferonka,
olej rostlinný,
sůl
Komentáře (3)