Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová pomazánka s máslem pro děti

Chcete dětem připravit pečivo s marmeládou? Dejte tomu ždibec práce navíc. Místo obvyklých dvou vrstev natřete rohlík nadýchanou pěnou. Povrch můžete ještě dozdobit a pro oči lákavá svačinka bude hotová.

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 570 kJ /
614 kcal
Bílkoviny0,15 g
Tuky60,06 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo nejprve utřeme do pěny. a Krok 2: Vmícháme marmeládu. Našleháme v mixéru. Krok 3: Podáváme s oblíbeným pečivem.

TIP: Jak otevřít víčko marmelády

Zveřejněno 6. 10. 2010

Poznámka autorky misza

Určitě si řeknete, že je to klasické pečivo s máslem a marmeládou, ale po našlehání másla má tato pomazánka lepší chuť. Tento recept mám z knihy POMAZÁNKY od Miroslava Mayera.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0yJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0yJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

mne se to taky vybavilo...s medem to klukum delam bezne,pac jim to nesteka....s marmeladou mne to ani nenapadlo...mam svoji domaci ze zahradky(maliny,rybiz,osruziny a mix) a to je teprve basta.... :-K:yes:

Jéé, taky jsem si vybavila svůj pobyt ve školce....ať žije asociace. Díky za připomenutí ;-)

Míšo a mi jsi připoměla lázně z dob, kdy mi bylo 13 let -Luhačovice a tyhle dobroty. Máš pravdu, i spagetka, vmícháno do másla je to jiné-lepší:-p:yes:

Takhle dělám kromě zavařenin i med, který vmíchám do másla - je to daleko lépe roztíratelné:-p:yes:

:yes::yes:

Posílám bodík... Právě jste mi připomněla pomazánku mých školkovských let...:-) Hned bych se tam vrátila;-(

Tématické fráze:
marmeládová pomazánka, zdravé pomazánky do školky, recepty které zvládnou i děti, jahodová marmeláda pro děti, pomazanka z marmelady, recepty které zvládnou děti, pomayanky, marmeladova natierka, sladká jahodová pomazánka, dzem osruziny, jahodova natierka, našlehané pěna máslo s marmeládou, pomazanka s medem a maslem, naslehane máslo s marmeladou, sladka pomazanka ze skolky, jahodová marmeláda s máslem, sladka pomazanka ve skolce, pomazánka z jahodového džemu, pomazanka z marmelady a masla, pomazánka s maslem

Suroviny:
jahodová marmeláda, máslo rostlinné

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu