Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 331 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,07 g |
Tuky | 137,59 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 327 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 163,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše prosejeme přes sítko do mísy, přidáme změklé máslo a vypracujeme těsto.
Krok 2: Zabalíme do fólie a necháme v chladu odpočinout, nejlépe do druhého dne.
Krok 3: Z těsta odebíráme stejné kousky a tvoříme rohlíčky. Pečeme na pečícím papíře v troubě na cca 160°C do lehce růžova. Tak 15 minut, dle typu trouby.
Krok 4: Ještě teplé obalíme v moučkovém vanilkovém cukru.
Zveřejněno 14. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové kaštanové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WXzn
Moje poznámka
Bezlepkové kaštanové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WXzn
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 50 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 4 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
kaštanové rohlíčky,
bezlepkove kastanove cukroví,
bezepkove rohlicky z kaštanove mouky,
bezlepkové rohlíčky
Suroviny:
mouka kaštanová,
mouka rýžová,
máslo,
ořechy vlašské,
cukr moučkový,
sůl,
cukr vanilkový,
koňak vaječný,
skořice
Komentáře (2)