Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 188 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uzené kosti dáme vařit do tlakového hrnce. Část vývaru použijeme do zelí zbytek na polévku. Takže si do tlakového hrnce můžeme přidat koření i zeleninu na polévku.
Krok 2: Po uvaření polévky vývar přecedíme a z kostí obereme maso.
Krok 3: Zelí: Cibulku nakrájíme na drobno a krátce na oleji orestujeme.
Krok 4: Poté přidáme česnek nakrájený na plátky a také krátce orestujeme.
Krok 5: Přidáme červené zelí (neproplachujeme), zasypeme 1 lžící hladké mouky a promícháme.
Krok 6: Zalijeme uzeným vývarem, přidáme kmín, jalovec, trochu cukru a dosolíme. vDusíme pod poklicí 10 minut. Občas promícháme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a obraným uzeným masem.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a obraným uzeným masem.
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D82n
Moje poznámka
Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D82n
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 37 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vařené zelí,
varene zeli recept,
zelí vařené,
červené zelí,
jak vařit červené zelí,
červené zelí ke kačeně,
vařené sterilované zelí,
recept na červené zelí,
recept na vařené zelí,
vareni cerveneho zeli,
vaření zelí,
zelí ke kačeně,
recept vařene zeli,
jak uvařit červené zelí,
jak uvařit zelí,
polévka z červeného zelí,
červené zelí s uzeným,
vařit červený zelí,
červené zelí recept,
varene kysele zeli
Suroviny:
kosti uzené,
česnek,
cibule,
olej,
mouka hladká,
jalovec,
kmín celý,
sůl,
cukr,
zelí červené
Komentáře (13)