Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 402 kJ / 2 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,10 g |
| Tuky | 70,95 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 389,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Pak těsto znovu propracujeme a vytvoříme bagety (nebo rohlíky), které před vložením do trouby znovu necháme nakynout.
Krok 2: Potřeme vejcem, popř. posypeme semínky a lehce několikrát nařízneme. Upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Moje poznámka
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 42 minutami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 9 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 10 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 12 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 12 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 13 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 hodinami
Tématické fráze:
plech na bagety,
bageta recept,
bagety recept,
dresing na bagetu,
dalamánky recept,
dresing do bagety,
dalamánkové těsto,
tvarování baget,
dresing do baget,
recept na bagety,
dresing do baget recept,
recept na bagetu,
bagetový dresink,
bagetový dresing,
dobrá bageta,
dobrá bageta,
dalamánek,
bagety recepty,
těsto na bagety,
recept na dobre bagety
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (47)
Opravdu pečivo potírám jen rozšlehaným vejcem, popř.zředěným asi lžící vody, ničím jiným....a peču ho zpočátku hodně prudce (vkládám do trouby vyhřáté na 200°C), jestli to nebude tím.
Spíš se vždycky musím snažit, abych to neměla až moc tmavé