Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 654 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WXRo
Moje poznámka
Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WXRo
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 13 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 4 hodinami
Tématické fráze:
restovane zampiony,
restované žampiony recept,
žampiony restované,
restované žampiony recepty,
maslove zampiony,
minutkový guláš z vepřové panenky,
restovany zampiony,
dip k veprove panence,
žampionová omáčka k vepřové panence,
omáčky k vepřové panence,
vepřové palce se žampiony,
vepřová minutka na žampionech,
orestovane žampiony,
žampion máslový,
vepřové palce,
restovane zampiony se smetanou,
minutkové vepřové maso se žampiony,
resovane zampiony,
zampiony retovane,
restovaná žampiony
Suroviny:
palec vepřový,
brambory,
žampióny,
sůl,
pepř čtyř barev,
sádlo vepřové,
olej řepkový
Komentáře (7)