Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 320 kJ / 1 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 15,87 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 238,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Moje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 9 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 11 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 2 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 3 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 4 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
francouzska zemlovka,
recepty z jablek,
pečená jablka,
výborná pečená jablka,
toastova zemlovka,
recept na pečená jablka,
pečená jablka top recepty,
clafoutis jablka,
pikantní jablka recepty,
toasty s jablek,
pikantní jablka,
žemlovka pikantní,
clafoutis s jablky,
malinovy pikantni dezert,
jablka slané recepty,
fran ouzská žemlovka,
výborné pečené jablko,
francouzská buchta jablka,
vylepsena zemlovka,
jiunge na facebook 15356
Suroviny:
mléko polotučné,
bílek,
med,
esence vanilková,
sůl,
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
skořice mletá,
cukr moučkový
Komentáře (6)