Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 600 kJ / 4 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 749,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
Moje poznámka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 17 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 12 minutami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 2 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 3 hodinami
Těsto na pizzu
El.Magios před 3 hodinami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 8 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 9 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 16 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 16 hodinami
Tématické fráze:
žmolenka z oleje,
žmolenka na koláče recept,
koláč ze žmolenky,
žmolenka z polohrubé mouky,
šalamoun hrnkový koláč,
nejlepší jemný koláč,
moučníky on-line,
buchta fofrník,
koláč šalamoun,
žmolenka na koláč recept,
jak se dělá žmolenka,
z čeho se dělá žmolenka,
recept na žmolenku,
žmolenka na koláč,
žmolenka pro diabetiky,
moučníky recepty,
koláč,
recepty on line y tříbarevný koláč,
žmolenka,
jak nahradit cukr při pečení
Suroviny:
voda,
cukr,
tuk hera,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce,
prášek do pečiva,
jahody čerstvé,
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
tuk,
mouka
Komentáře (22)