Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehká nivová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,9 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ILGOSKA

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Nadýchaná nivová pomazánka je hotová za pár minut a chutná skvěle. Její přípravu zvládne i začátečník a výborně doplní jednohubky na vaší oslavě. Vynikne v kombinaci s čerstvým kváskovým pečivem.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 513 kJ /
601 kcal
Bílkoviny38,57 g
Tuky43,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,70 g
Sacharidy13,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nivu nakrájíme na malé kousky, nebo ji nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Přidáme mléko, pomazánkové máslo, sůl a pepř. Krok 3: Tyčovým mixérem mixujeme do konzistence hladké pomazánky.

TIP: Velký přehled pomazánek

Zveřejněno 21. 8. 2013

Poznámka autorky ILGOSKA

Můžeme přidat například cibuli nebo česnek, ale pomazánka je výborná i bez jakýchkoliv přídavků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehká nivová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MX9Q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehká nivová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MX9Q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tak jsem procházela recepty na pomazánky s Nivou a oslovil mě právě tento. 👌 Měla jsem upečenou česnekovou bagetku, tak jsem nechtěla, aby se mi v pomazánce tlouklo mnoho chutí. 😉😋 Dobrá volba. Jen jsem ji nemixovala a nesolila. 👩‍🍳 A výsledek? Mňamózní… 👌😋 Ukládám si na jednohubky pro návštěvy… 😋

Výborná.

Právě jsem ji připravila :-8
Je jednoduchá, výborná a doporučuji !!! :yes::yes::yes:www.obrazy-eshop.cz

Pomazánka je skvělá, dělám ji už léta. Přidávám nadrobno nakrájenou cibuli:-p:yes:

Bahula: krásná fotka, Evi;-):yes:

Bahula:Tak to jsem ráda.. :-) občas si do pomazánky přidám i trošku cibule..a hned má jinou pomazánku :-)

Pomazánka je výborná :yes: Mléko jsem zaměnila za smetanu a vůbec jsem nesolila ani nepepřila.

Tématické fráze:
nivová pomazánka, nivová pomazánka s pomazánkovým máslem, nivová pomazánka recept, recepty s tyčovým mixérem, šlehaná nivová pomazánka, nivová pomazánka z pomazánkového másla, pomazánka nivová, recept nivova pomazanka, lehká nivová pomazánka, nivová pomazánka s máslem, nivova pomazanka s cottage, zdravá nivová pomazánka, nivova, pomzanka z nivy, nivova pomazanka z cottage, nejlepší nivová pomazánka, recepty s mixérem, vyborna nivova pomazanka, nivová pomazánka s pomazánkového másla, nivová pomazánka pomazánkové máslo

Suroviny:
sýr niva, mléko, pomazánkové máslo bez příchuti, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu