Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 117,90 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zalijte želatinu v misce dvěma lžícemi studené vody a nechte chvíli stát.
Krok 2: Přidejte vařící vodu a dobře zamíchejte. Nechte vychladnout.
Krok 3: Smíchejte cukr, kakao, vanilku a přilijte smetanu. Šlehejte a postupně přilijte Bailey’s a želatinovou směs. Vše vyšlehejte do tuhé pěny.
Krok 4: Naaranžujte do servírovacích sklenic a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Moje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 4 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 6 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Tématické fráze:
nadýchaná čokoládová pěna
Suroviny:
želatina,
voda,
voda,
cukr,
kakao holandské,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový
Komentáře (7)