Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 068 kJ / 1 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
Tuky | 110,08 g |
Vláknina | 23,26 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 84,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn7q
Moje poznámka
Karbanátky z tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn7q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 10 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 18 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 1 hodinou
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 2 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 9 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 9 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 9 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 9 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 11 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 11 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 13 hodinami
Tématické fráze:
tofu karbanátky,
karbanátky z tofu,
karbanátek z tofu,
karbenátky z tofu,
tofu karbanátek,
tofu karbanatky recept,
tofu karbenátky,
karbanátky s tofu,
recepty z tofu,
recept na tofu,
zeleninový karbanátek s tofu,
karbenátky s tofu,
zeleninové karbanátky s tofu,
karbanátky tofu,
tofu recepty,
bezlepkový bujon,
recepty s tofu,
tofu zeleninový karbanátek,
recept na karbanátky z tofu,
karbanátky z tofu recept
Suroviny:
tofu,
máslo,
vývar zeleninový,
mrkev,
cibule,
vejce,
bylinky,
strouhanka kukuřičná,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)