Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev. přidáme máslo, nakrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme osoleného a opepřeného kapra. Polijeme šťávou z citronu.
Krok 3: Až je kapr hotový tak ho vytáhneme z pánve, doděláme cibuli a česnek, na pánev přidáme petržel.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Moje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 12 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 11 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 11 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr po židovsku,
kapr recepty,
kapr pečený na kameni,
facebook,
rybí polévka z kapra,
kapr po židovské ihnačak,
smažený kapr recept,
h a m.cz,
kapr po cikansku,
kapr po židovsku,
kapr nejlepší recepty,
kapr smaženy na kameni,
nejlepší recept na kapra,
recept kapr
Suroviny:
kapr,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
petržel,
pepř,
citron
Komentáře (4)