Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 911 kJ / 3 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,94 g |
Tuky | 125,31 g |
Vláknina | 67,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,02 g |
Sacharidy | 476,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kropenaté hvězdičky se špaldovou moukou a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvBR
Moje poznámka
Kropenaté hvězdičky se špaldovou moukou a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvBR
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 15 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 19 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 minutou
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 11 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 11 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 12 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 13 hodinami
Tématické fráze:
špaldová mouka z lidlu,
recepty ze špaldové mouky,
špaldová mouka recepty,
špldová mouka z lidlu,
špaldový mouka recepty,
peceni se spaldovou moukou,
špldová mouka z lidlu,
recepty z spaldove mouky,
bábovka ze špaldové mouky,
špaldové koláčky se seminky,
praconi deska kropenatý,
domaci pecivo se spaldovou moukou,
špaldova muoka z lidlu,
sádlo z lidlu diskuse
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka polohrubá,
mouka špaldová hrubá,
droždí,
cukr,
semínka chia,
vločky ovesné jemné,
vejce
Komentáře (6)