Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 228 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,66 g |
Tuky | 41,37 g |
Vláknina | 15,53 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 284,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvQA
Moje poznámka
Rizoto s červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvQA
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 59 minutami
Bublanina
pankovazuzana před 1 hodinou
Kávové muffiny
pankovazuzana před 1 hodinou
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na žampionech
pankovazuzana před 1 hodinou
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 4 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 4 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 5 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 6 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 7 hodinami
Tématické fráze:
řepové rizoto,
recepty s červenou řepou,
červená řepa recepty,
risoto z červené řepy,
rizoto recept,
risoto s červenou řepou,
whirlpool jt369sl recepty,
rizito s červenou řepou,
whirlpool jt 369 sl recepty,
rizeto s červenou řepou,
rizeto z červené řepy,
rýže s červenou řepou,
rizito z červené řepy,
rissoto s červenou řepou,
rizoto recepty,
kroupové rizoto,
risotto s červenou řepou,
vaření v jt 369,
recepty na cervenou repu,
whirlpool jt369sl
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
zázvor,
vývar zeleninový,
olej,
rýže,
víno bílé,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
sýr nastrouhaný
Komentáře (4)