Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 894 kJ / 1 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,52 g |
| Tuky | 132,95 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 4,75 g |
| Sůl | 11,15 g |
| Sacharidy | 31,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky se znojemskou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KvyG
Moje poznámka
Kuřecí žaludky se znojemskou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KvyG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 51 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky recepty,
kuřecí žaludky,
kureci zaludky recept,
vánoční gratulace on line,
recept na kuřecí žaludky,
guláš z kuřecích žaludků,
recepty z kuřecích žaludků,
kuřecím zaludky,
zadělávané kuřecí žaludky recept,
gulas z kuracich zaludkov,
znojemský guláš z kuřecích žaludků,
recept na znojemskou,
recept drůbeží srdíčka a zaludky s kyselou okurkou,
kuřecí žaludky na sladkokyselé,
znojemska recepty,
kuřecí guláš s okurky,
top recepty kuřecí žaludky,
falosna kuřecí polévka,
recepty online kureci zaludky,
kureci zaludky gulas
Suroviny:
žaludky kuřecí,
bůček uzený,
lák z okurek,
vývar kuřecí,
olej,
cibule,
česnek,
bobkový list,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (15)
Cecilko přidávám odkaz s fotografií,jak mám kližku nachystanou před dušením
Ano,pravá znojemská se dělá z hovězího masa.U těch ostatních druhů jde spíše o tu"znojemskou" okurkovou příchuť
Cecilko díky za vyzkoušení
A ta hlavní fotka je neskutečně přirozená a krásná