Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 257 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,87 g |
Tuky | 60,47 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 80,60 g |
Postup přípravy
petržele a podle potřeby osolíme. Krok 7: Podáváme s pečivem, ale hodí se i různě upravené brambory.
Zveřejněno 11. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na jablku a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoRk
Moje poznámka
Vepřová játra na jablku a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoRk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 3 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 3 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 16 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 18 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 18 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 18 hodinami
Tématické fráze:
játra na jablkách,
vepřová játra recepty,
vepřová játra se zeleninou,
jablka s jatrou,
veprove jatra na jablek,
recepty s ajvarem,
vepřová játra,
játra na jablkách a zelenině,
vepřová játra na jablkách,
játra,jablka,
vepřovå jåt,
játra dušená na jablkách,
dušená játra na jablkách
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
česnek,
cibule,
jablko,
mrkev,
celer,
olej,
omáčka worcesterová,
šťáva jablečná,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)