Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovka z uzeného masa

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 685 kJ /
1 120 kcal
Bílkoviny95,31 g
Tuky29,43 g
Vláknina61,22 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 3,56 g
Sůl8,00 g
Sacharidy91,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme maso, brambory, celer na kostky. Cibuli a česnek na drobno. Cibuli zpěníme na sádle, po chvíli přidáme česnek a protlak. Krok 2: Zarestujeme přisypeme papriku a mouku. Zalijeme studeným vývarem a prošleháme metličkou. Dáme všechno koření kromě majoránky a necháme 10 minut vařit. Krok 3: Poté přisypeme maso, brambory a celer. Vaříme dalších 15-20 minut do změknutí. Před koncem přisypeme majoránku a dochutíme.

Zveřejněno 11. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka z uzeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Epll

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka z uzeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Epll

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p:yes::yes:

:-p:-p:-p:yes::yes::-K

:-p:yes:, takovéto polévky u nás jedou a za mě ještě snítka libečku ;-)

Tématické fráze:
gulášová polévka s uzeným masem, uzené maso recepty, uzené maso, gulášovka s uzeným, gulašova polévka z uzeného masa, gulasovka bez masa, gulášovka z uzenin, recepty z uzeného masa, gulášová polévka z uzeneho bucku, gulasovka z uzeneho vyvaru, gulasovka s uzenym masem, uzené koleno zbytek masa, gulášovka z uzeným masem, gulášovka recept, gulášová polévka z uzeného vývaru, gulasova polévka z uzeniny, uzený maso recepty, gulášová polévka z uzeného vývar, gulášovkazuzeného, uzená gulášová polévka

Suroviny:
maso uzené, cibule, sádlo, brambory, celer, česnek, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, vývar masový, mouka hladká, kmín celý, pepř, paprika sušená sladká, sůl, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu