Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s vepřovým

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 737 kJ /
2 327 kcal
Bílkoviny224,31 g
Tuky23,83 g
Vláknina94,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy257,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme tlakový hrnec, dáme sádlo, nakrájenou cibuli. Krok 2: Vložíme očištěné a omyté vepřové maso, dáme zatáhnout. Krok 3: Zasypeme harissou a podlijeme vývarem. Přidáme fazole a bobkový list. Hrnec uzavřeme. Krok 4: Po hodině by měly být fazole měkké. Přilijeme ocet, ochutnáme, když tak dosolíme a zahustíme moukou a vodou.

Zveřejněno 27. 2. 2016

Poznámka autora Drahos z kamene

Fazole namočte 12 hodin předem. Nalijte do misky 0.5 l vody a přidejte fazole. Potom nalijte do hrnce fazole i s vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s vepřovým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54L8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s vepřovým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54L8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Fazole varim dost casto, tudis nechapu, jak se vam podarilo namocit pul kg fazoli do pouheho pul litru vody a jeste Vam voda zbyla? Te vody je zapotrebi minimalne jednou tolik, fazole ji pri nabobtnani totiz "spotrebuji".
Osobne navic vodu po namaceni vyliju, fazole proplachuji a davam vodu na vareni cistou,ale chapu, mate jiny system...

medmic: Ale autor v poznámke píše, že treba fazuľu namočiť. Preto vravím, že namočené fazule variť hodinu v tlakovom hrnci je veľa. Lenže autor to ignoruje.:no: A ignoruje aj nedobre napísaný postup.

Dobré, jen osobně mám raději fazole namočené, v papiňáku sice po hodině změknou, ale nemají stejnou chuť, jako když předtím natáhly vodu a zvětšily objem po zalití. Ale to je záležitost mých chuťových buněk, ne všichni to musí mít stejně :)

tejaja::yes::yes:

Jana Remkova::-K:yes:

Nějak jsem nepochopila, kdy se přidávají fazole. Hned? Uzavřeme hrnec s masem a po hodině jsou fazole měkké? Nechybí tam něco?

Mimochodom, kam s tou fazuľou? Tiež do kuchty ? Asi sa budem opakovať, ale variť v tlakovom hrnci vopred namočenú fazuľu 1 hod je priveľa, Bude rozvarená. Ani bravčové mäso nevarím v kuchte hodinu.

:-p:yes:

Tématické fráze:
fazole recept, fazole recepty, fazole s vepřovým, recepty z fazolí, veprove na fazolich, recept na fazole, fazolky recept, fazolové recepty, recept fazole, fazolovy hrnec s vepřovým masem, vepřove s fazolky, recept - fazole, recepty fazole, fazole s krkovickou, bile fazole s veprovym masem, vepřové s fazole a, fazole v receptech, fazolky recepty, fazoe s vepřovým, vepřové fazole

Suroviny:
fazole, vývar, maso vepřové, bobkový list, harissa, sůl, ocet, cibule, voda, sádlo, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu