Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový guláš na pivě

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanysska

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 531 kJ /
366 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky2,97 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 844 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy63,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, zasypeme hladkou moukou a restujeme. Sundáme z plotny, dáme sladkou papriku, koření, zamícháme a vrátíme na plotnu. Za stálého míchání restujeme asi 2 minuty. Krok 2: Přidáme fazole i s nálevem, na nudličky nakrájenou papriku, chilli papričku, zalijeme pivem, důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou za občasného míchání dokud paprika nezměkne. Krok 3: Nalijeme rajčatové pyré, vývar a povaříme. Podle potřeby dochutíme. Krok 4: Nakonec přidáme utřený česnek, necháme přejít varem, sundáme z plotny, přiklopíme pokličkou a necháme 10 minut dojít, aby se česnek dobře rozležel. Krok 5: Guláš na talíři posypeme sýrem.

Zveřejněno 5. 3. 2016

Poznámka autorky Hanysska

Jednou jsem byla v mexické restauraci, kde jsem si dala jejich fazole, které byly posypané strouhaným sýrem. Když jsem pak dělala tento guláš, zkusila jsem ho taky posypat sýrem a manžel ho od té doby jinak nechce.

Většinou tento guláš dělám, když se nechci moc zdržovat s vařením.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový guláš na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODEY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový guláš na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODEY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fazolový guláš, recept fazolový guláš, klobasový guláš s s fazolemi, fazolový guláš recept, mexicke fazole na pive, recepty na fazole z plechovek piva, fazolove na pivě, mexicke fazole na pivu, fazolový guláš na víně, mexicke fazole sklobasou na cernem pivu

Suroviny:
klobása papriková, fazole ve slaném nálevu, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, vývar masový, pivo světlé, pyré rajčatové, koření gulášové, paprika sušená sladká, mouka hladká, sůl, pepř, koření oregáno, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu