Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 440 kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Želatinu uděláme podle návodu. Smetanu vyšleháme a pomalu po částech přimícháváme jogurty, cukr a sirup.
Krok 2: Zlehka promícháme a přidáme přichystanou želatinu. Dáme do misek a necháme vychladit do druhého dne.
Krok 3: Před podáváním ozdobíme ovocem.
Zveřejněno 7. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová pěna s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43WV
Moje poznámka
Jogurtová pěna s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43WV
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 14 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
pěna s ovocem,
ovocný bebe rez
Suroviny:
smetana ke šlehání,
jogurt smetanový malinový,
želatina,
sirup malinový,
cukr,
cukr vanilkový,
ovoce
Komentáře (2)