Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybičková pomazánka ze sardinek

Ryby jsou velmi zdravé a měly by patřit do našeho jídelníčku. Výborná a jednoduchá pomazánka zasytí rodinu k večeři a potěší blízké na návštěvě. Vyzkoušejte, nebude na stole moc dlouho. Skvěle bude chutnat s čerstvým kváskovým pečivem.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie164 kJ /
39 kcal
Bílkoviny0,79 g
Tuky1,68 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy4,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sardinky zbavíme kostí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krok 2: Do vyšší misky dáme pomazánkové máslo, sardinky, cibulku, hořčici, sůl a pepř. Krok 3: Vše společně promícháme a podle potřeby přiléváme olej ze sardinek.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 10. 3. 2016

Poznámka autorky CesnekAcibuleZ…

Já si občas udělám jen z pomazánkového másla a rybiček. Pomazánkové máslo poctivé, žádné náhražky z oleje.

http://cesnekacibulezakladmojikuchyne.blogspot.cz/...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybičková pomazánka ze sardinek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OD5L

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybičková pomazánka ze sardinek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OD5L

Marie

Komentáře (7)

Rybičkové pomazánky také milujeme. Také vyndavám páteř, přijde mi to jako rušivý element. Rozmačkám rybičky bez oleje, přidám jarní cibulku, strouhaná vejce natvrdo a rozdělám s trochou Majolky®, nebo se zakysanou smetanou, sůl a pepř.

clupmi: souhlasím :-):yes:

Nejlepší na tom je, že je to tvárné. Dá se přidat máslo, tvaroh, lučina, ricotta, zkrátka co má člověk doma nebo na co má chuť. Já občas přisypu i uzenou papriku. Díky za hodnocení.:-K

Iva Gajdošíková 10. 3. 2016 20:05
Výborné je dát místo pomazánkového másla tvaroh ve vaničce
:-)

Výborná pomazánka:-p, děláme dost často;-)

Udělil jsem kladné hodnocení, protože pomazánek není nikdy dost, rybičkových zvlášť. Líbí se mi to vyndání páteře a přidávání oleje jen podle potřeby.:yes:
http://clupmi.blog.cz

Rybičky a pomazánkové máslo (lučina, žervé nebo jiný podobný výrobek) je skvělý základ rybích pomazánek. Na tom se nedá nic zkazit! :yes: Stejnou pomazánku dělám i z uzené makrely - doporučuji vyzkoušet!

Tématické fráze:
rybičkova pomazánka, pomazánka ze sardinek, pomazánka ze sardinek v oleji, rybičková pomazánka recept, rybyckova pomazanka, ryby pomazánka sardinky, pomazanky ze sardinek, pomazánka z rybiček v oleji, pomazanka z sardinek, sardinky pomazánka, rybickova pomazanka s pomazánkového másla, rybičková pomazánka z makrely, pomazanka sardinky, rybičková pomazánka z tvarohu, rybičková pomazánka z pomazánkového másla, pomazánka rybickova, rybyckova pomazánka recept, pomazanka se sardinek, sardinky recept, ribickova pomazánka

Suroviny:
pomazánkové máslo, sardinky v oleji, cibule, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu